The Single Best Strategy To Use For اسلیو
The Single Best Strategy To Use For اسلیو
Blog Article
متغییر براساس بیمارستان محل جراحی، تخصص و تحصیلات جراح، تجهیزات مورد استفاده و بیمه درمانی بیمار
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
پس از اتمام عمل اسلیو معده، بیمار معمولاً باید حدود ۲ تا ۳ روز در بیمارستان تحت مراقبتهای لازم قرار بگیرد تا وضعیت او از نظر بهبود و عوارض احتمالی بررسی شود.
سیگار بر بهبودی شما پس از جراحی تأثیر میگذارد. اگر سیگاری هستید، اکیداً توصیه میشود حداقل ۴ هفته قبل از انجام عمل جراحی اسلیو معده آن را ترک کنید.
بعد از وارد کردن وسایل مورد نیاز انجام جراحی (مثل دوربین، کوتر، قیچی و استپلر…) از سوراخهای ایجاد شده به داخل شکم، مقدار اضافی معده با استپلر یا منگنه جراحی بخیه و جدا میشود و اغلب تکه جدا شده از همان سوراخ ایجاد شده خارج میشود.
اما در عمل بای پس علاوه بر تغییر حجم معده و کاهش میزان کالری دریافتی بخشی از روده نیز از چرخه هضم و جذب غذا خارج میشود و به این ترتیب عدم قرار گیری مواد غذایی در بخشی از روده موجب کاهش جذب مواد مغذی و کالری دریافتی میشود.
برای کاهش خطر عوارض، توصیه میشود برای چند هفته قبل از عمل، رژیم غذایی بسیار محدودی داشته باشید.
اجتناب از مصرف سیگار و الکل و برخی غذاها پیش از جراحی نیاز میباشد.
مصرف قرص آهن یا فولیکاسید: آهن برای حمل اکسیژن در بدن ضروری است. بعد از اسلیو معده، جذب آهن مانند ویتامین ب ۱۲ نیز دشوارتر میشود.
در این جراحی، بخش اعظم روده کوچک دور زده میشود (حدود ۷۵٪) که تولید هورمونهای گرسنگی در روده کوچک و معده را به طور قابلتوجهی کاهش میدهد و جذب مواد غذایی را محدود میکند.
در عمل اسلیو معده، نسبت به دیگر جراحی ها انتظار کاهش وزن نداشته باشید و بیشتر وزن پس از عمل جراحی کم خواهد شد.
رژیم غذایی بعد از عمل اسلیو معده، از اهمیت ویژهای more info برخوردار است. در هفتههای اول بعد از جراحی، باید فقط مایعات کمکالری مانند آب، آبمیوه طبیعی و سوپهای رقیق مصرف کنید.
بیمارانی که از مشکل چاقی حاد رنج می برند و کیس جراحی چاقی هستند، در صورتی که مشکل مالی دارند می توانند این مورد را با دکتر یاهو در جلسه مشاوره مطرح کنند و شرایط عمل اسلیو معده اقساطی را جویا شوند.
هزینههای عمل اسلیو معده بسته به محل جغرافیایی، تخصص پزشک و مراکز درمانی مختلف متفاوت است. این هزینهها شامل هزینه جراحی، بستری، مراقبتهای بعد از عمل و پیگیریهای طولانی مدت میشود. بیمههای درمانی ممکن است بخشی از این هزینهها را پوشش دهند، اما بیمار باید قبل از عمل از پوشش بیمهای خود مطلع شود.